Várépker Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.     Székhely: 1037 Bp., Aranypatak u. 58.        Iroda: 1122 Budapest, Városmajor u. 64.     Telefon / fax: (06-1) 453-2594; Telefon: (06-1) 453-2595          E-mail: info@varepker.hu

 


Az építési műszaki ellenőri tevékenységünk:

-  A jogerős és végrehajtható építési engedély és a hozzá tartozó jóváhagyott műszaki tervdokumentáció, valamint a kivitelezési tervek alapján a szerelés ellenőrzése, a nyomvonalak kitűzése helyességének, szükség esetén a környezetvédelmi és egyéb felmérések, vizsgálatok megtörténtének ellenőrzése.

-  A hatósági engedélyek, hatósági előírások, határidők és a minőségi előírások, valamint a szerződések megtartásának folyamatos ellenőrzése.

-  Az építési napló külön jogszabályban meghatározottak szerinti ellenőrzése, a bejegyzések és egyéb jegyzőkönyvek ellenjegyzése, illetőleg észrevételezése.

-  A hibáknak, a hiányosságoknak, eltéréseknek az építési naplóban való feltüntetése.

-  A műszaki, illetve gazdasági szükségességből indokolt tervváltoztatásokkal kapcsolatos javaslatok megtétele az építtető részére.

-  A munkák eltakarása előtt azok mennyiségi és minőségi ellenőrzése.

-  Az átadás-átvételi eljárásban való részvétel.

-  Egyes építményfajták műszaki teljesítmény-jellemzőinek ellenőrzése, a technológiával összefüggő biztonsági előírások betartásának ellenőrzése.

-  A beépített anyagok, szerkezetek és berendezések megfelelőség igazolása meglétének ellenőrzése.

-  A műszaki ellenőri feladatok elvégzésének dokumentálása az építési naplóban